Schilderwerk

Schilderen is zoveel meer dan het aanbrengen van een likje verf. Het vraagt om inzicht, kennis en geduld. Maar bovenal om liefde voor het vak. Schilderen is een belangrijk onderdeel van het onderhoud. Een knap staaltje vakwerk waarbij het object niet alleen verfraaid wordt, maar ook beschermd wordt voor de elementen en van een langere levensduur geniet.

Een schilder van Van Dijk Glas en Schilderwerk BV verstaat zijn vak. Hij herkent de ondergrond, taxeert de staat van onderhoud en ziet in één oogopslag wat er nodig is. En daarbij hecht hij niet alleen waarde aan goede spullen en materialen, maar ook aan aspecten als gezondheid en veiligheid.

Meerjaren onderhoudsplanning

Met goed en regelmatig onderhoud behoudt uw woning, bedrijfspand, appartementencomplex, zorgcomplex, schoolgebouw etc. de waarde of stijgt de waarde zelfs. Bovendien gaan kozijnen, ramen en deuren langer mee en voorkomt u grote uitgaven. Voor het onderhoud aan uw woning denken wij graag met u mee. Wij nemen persoonlijk het werk op, en maken een onderhoudsplan op maat voor de komende jaren.

Geen vast contract, maar een plan van aanpak op maat met de kosten per jaar inzichtelijk. Dat geeft helderheid en ontzorgt u!
We bekijken samen met u per jaar de staat van onderhoud en voeren daarna, als u het wenst, de werkzaamheden uit.

Wij, Van Dijk Glas en Schilderwerk BV, maken graag een afspraak om dit unieke meerjaren onderhoudsplan toe te lichten en de voordelen met u te bespreken.

Graag tot ziens,
Van Dijk Glas en Schilderwerk BV

Dirk van Dijk