Spuitwerk

Onze spuitinstallatie kan zowel hogedruk spuitwerk (airless) als lagedruk spuitwerk (airspray) aan, van grotere laagdikten tot zeer fijne afwerklagen. De installatie is geschikt voor zowel watergedragende- en synthetische producten, alsook voor twee-componenten producten.
 

Ook voor spuiten op locatie hebben wij de juiste apparatuur in huis !

Van Dijk Glas en Schilderwerk BV houdt zich volop bezig met innovatieve technieken binnen het schildersvak. De nadruk ligt hierbij op spuitapplicatie, die toegepast kan worden op wanden, plafonds, vloeren, kozijnen, deuren en damwanden. Wij hebben inmiddels ruime ervaring opgebouwd met het spuiten van woningen, winkels, kantoren en fabriekshallen.

Door gebruik te maken van de modernste technieken en materialen, zijn we in staat om efficiënt en dus kostenbesparend te werken. Zo haalt ook u meer rendement uit uw projecten. Daarnaast is de kwaliteit verbeterd dankzij deze innovatieve spuittechnieken.

Efficiency en kwaliteit zijn de twee belangrijkste factoren die voor de meeste opdrachtgevers doorslaggevend zullen zijn. Wij van Van Dijk Glas en Schilderwerk BV bespreken graag alle mogelijkheden met u.