Wandafwerking

Iedere wand is verschillend. Daarom stellen wij de offerte pas op, als wij eerst de desbetreffende wand hebben bekeken. Eigenlijk zijn alle afwerkingen mogelijk, al dan niet vooraf gegaan door een voorbehandeling. Bij Van Dijk Glas en Schilderwerk BV kennen we vele oude technieken en afwerkingseffecten.

Behang
Meest bekend en gebruikt. Verkrijgbaar in vele soorten kleuren en designs.

Vinylbehang
Dit behang lijkt meestal op een sierpleister-effect. Is ook verkrijgbaar in diverse kleuren. Voordeel ten opzichte van het papierbehang is dat de meeste soorten zich over laten schilderen met latex.

Glasweefsel
Glasweefsel is een decoratieve plafond- en muurbekleding die in elke gewenste kleur en glans is af te werken. Hiermee zijn zeer professionele en fraaie resultaten te bereiken. Glasweefsel heeft de volgende eigenschappen:

  • Ondergrondversterkend
  • Stootvast
  • Duurzaam, en is makkelijk in andere kleuren overschilderbaar.
  • Camoufleert lichte onregelmatigheden in de ondergrond. 

Muurverf
Aan de hand van uw voorkeuren en bestemming van de ruimte, kan er een muurverf worden gekozen die voldoet aan de eisen. Deze eisen kunnen zijn: glansgraad, oppervlakeffect (glad of gestructureerd) en reinigbaarheid. Bijvoorbeeld bij een gestructureerd oppervlak kunt u kiezen voor kwarts.Verder zijn er ook speciale effecten mogelijk met sponstechnieken.

Stucwerk
Wij verzorgen alle soorten stucwerk.

Kortom: de vakmensen bij Van Dijk Glas en Schilderwerk BV hebben een ruime ervaring op het gebied van wandafwerkingen. Graag informeren wij u over onze mogelijkheden.

Met vriendelijke groet,
Van Dijk Glas en Schilderwerk BV

Dirk van Dijk